Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta doğru açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söylem belirtilen noktalarda belirli süre ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) omurga amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki yaman, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların vesair katlara geçişini engellemek veya olası olduğu denli geciktirmektir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince mukannen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangınlar bazı o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Güzel takılmış bir yangın kapısı binanın karınindeki bina sakinlerinin autarı tahliyesini belli başlı süre güvenli hale getirir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde Yangın Çıkış Kapısı farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait sondaj geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Report this wiki page